HALDORÁDÓ TERMÉKEK / Adalék, aroma / Adalék etetőanyaghoz /

2 találat
Listázás Megjelenítés
  • 1
HALDORÁDO Angolmorzsa-Ponty Piros-Sárga

HALDORÁDO Angolmorzsa-Ponty Piros-Sárga

Cikkszám: HDA-AMPS

1 290 Ft

1cs
Egységár: 1 290 Ft/cs

Elfogyott

Haldorádó Hidegen sajtolt kukoricacsíra őrlemény

Haldorádó Hidegen sajtolt kukoricacsíra őrlemény

Cikkszám: PELV0074

Leírás:

A kukoricacsíra hidegen sajtolása közben, a kukoricacsíra étolaj kinyerése után keletkezik ez a pellet. Kedvező ára ellenére a legtartalmasabb kukorica alapú pellet! Magas tápértékű energia- és vitaminforrás, amely telített és telítetlen esszenciális zsírsavakat is tartalmaz, mert a hidegen sajtolással kapott pellet megtartja mindazt a „finomságot”, amit ez a növény tartalmaz.Felhasználása roppant széleskörű:

1. Etetések kiegészítéséhez is tökéletes, de önmagában is remek csalogatóanyag. Vízben fokozatosan oldódik, a víz hőfokától függően ez 10-20 perc. Oldódás közben fehér felhőt képez maga körül, ezzel is fokozva az etetésre érkező halak kíváncsiságát és aktivitását.

2. Terménydarálón ledarálva, egy kiváló kukoricás alap etetőanyagot kapunk, amelyet csupán vízzel keverve, natúr állapotban is bevethetünk. Aki ettől többre vágyik, tetszés szerint ízesítheti kedvenc aromájával, ezzel biztosítva annak egyediségét.

3. Horog mellett is felkínálható, ha a pelletet szilikongyűrűbe bújtatjuk. Ekkor egy könnyen kezelhető csalit kapunk, amelyet a többi pellet szemmel együtt is szinte biztosan elfogyasztanak a halak.


490 Ft

800g
Egységár: 613 Ft/kg

Raktáron

  • 1