AROMA / AROMA SPRAY /

3 találat
Listázás Megjelenítés
  • 1
Top Mix RAPTOR aroma spray

Top Mix RAPTOR aroma spray

Leírás:

Tapasztalat, hogy a ragadozóhalak is reagálnak ízekre. Amikor csalinkat tizedszer húzzuk el eredménytelenül és a következő dobás előtt lefújjuk azt valamilyen aromával és ez eredményt hoz, sejteti, hogy a ragadozók figyelmét is felkeltik bizonyos ízek. Így aztán ragadozóhalak plasztik műcsalis horgászatához fejleszetttük ki ezt az egyszerűen használható, kis helyet foglaló aroma spray családot. Különlegessége, hogy a műcsalira fújva rátapad annak felületére és hosszan tartó, több dobást kibíró, réteget képez. Az ízválasztékot tapasztalt pergető horgászok javaslatai alapján állítottuk össze.


Termékcsalád

Haldorádó PRIXI ragadozó aroma spray

Haldorádó PRIXI ragadozó aroma spray

Leírás:

Ez a ragadozóhalak horgászatához kifejlesztett, főként magyar vizeken tesztelt, új generációs aromacsalád. A vízben robbanásszerűen, rendkívül agresszíven terjed, amivel messziről irányt mutat a csali felé. Sőt, egyes változatok esetében az aroma nem csak csábító ingerekkel „bombázza” a halak érzékszerveit, hanem a hozzáadatott, 100%-ig természetbarát fluo összetevőinek köszönhetően látványos vizuális hatással is vonzza a ragadozókat. A PRIXI ragadozó halas aroma jól tapad és könnyedén hatol be a hordozófelület „pórusai” közé. Ennek köszönhetően széleskörű felhasználást tesz lehetővé, bármilyen természetes vagy mesterséges csali esetében növeli az esélyeket. A pumpás flakonból fújható élő, vagy döglött csali halra, halszeletre, nadályra, piócára és műcsalikra is (különösen ajánlott szilikon műcsalikhoz), amelyek vonzerejét akár többszörösére növelheti. Ez az intenzív formula kiprovokálja azokat a mohó rávágásokat, amire mindig is vártunk!


Termékcsalád

Haldorádó Method Spray

Haldorádó Method Spray

Leírás:

Method Spray olyan tömény aromakoncentrátum, amely a horogcsalik, a kosárba töltött etetőanyagok, vagy stick mixek gyors, külső aromásítását szolgálja. A hatás robbanásszerű lesz! Természetesen több – a Fluo Energy termékek mindegyikével azonos –, azaz összesen 6 ízváltozatban kapható.


Termékcsalád

  • 1