TOP MIX TERMÉKEK / EGYÉB TERMÉKEK / EGYÉB KIEGÉSZÍTŐK /

4 találat
Listázás Megjelenítés
  • 1
Thermacell Szúnyogriasztó

Thermacell Szúnyogriasztó

Leírás:

A Thermacell Szúnyogriasztó készülék egy kb. 20 négyzetméteres szúnyogmentes területet biztosít bármilyen szabadidős tevékenység esetén. A rovarriasztó készülék könnyű, áramforrásmentes és hordozható. 1 palack kb. 12 órán keresztül riasztja el a szúnyogokat és más vérszívó ízeltlábúakat. A doboz 1 db utántölthető készüléket, 1 db butángáz patront és 3 db betétet tartalmaz.


Termékcsalád

Top Mix Merítőfej gumis összecsukható

Top Mix Merítőfej gumis összecsukható

Leírás:

Erős, esztétikus kidolgozású összecsukható merítőfej. Az erős, különleges kialakítású alumínium csőből készült keret rendkívül merev, nem jelent gondot a nagysúlyú halak merítése sem. A merítőfej hálója gumibevonatot kapott, ami számos előnnyel jár. Egyik, hogy nagyon strapabíró. Másik előnye, hogy nem akad bele a horog. Továbbá nagyon gyorsan szárad, hiszen anyaga nem szívja be a vizet, csak a felülete lesz nedves. Végezetül pedig a halkímélő tulajdonsága. Mivel nincsenek a hálón csomók, nem dörzsöli le a halról a nyálkát, megsértve ezzel annak folyamatosságát, utat nyitva a fertőzéseknek.


Termékcsalád

Top Mix Merítőháló teleszkópos alu.

Top Mix Merítőháló teleszkópos alu.

Leírás:

Igényesen kialakított teleszkópos alumínium nyelű merítőháló. A háló különlegessége az igényes kialakítás mellett a halkímélő anyagból készített háló, amely nem súrolja le a halról a nyálkát és mindemellett könnyen szárad.


Termékcsalád

Műanyag botrögzítő pánt

Műanyag botrögzítő pánt

Leírás:

A műanyag botrögzítő pánt felhasználható minden bothoz.

Egy csomagban 50 cm botrögzítő van, mely három méretben, 10, 14 és 20mm és négy színben kerül forgalomba. A szükséges méretet (5-10 cm) ollóval, vagy fogóval kell levágni, majd az összerakott bot végeire tekerni. Szorosan összefogja a botvégeket. Gyors, praktikus és nem utolsó sorban olcsó megoldás. 


Termékcsalád

  • 1