TOP MIX TERMÉKEK / BOTZSÁKOK, TÁSKÁK / EVA táskák /

4 találat
Listázás Megjelenítés
  • 1
EVA Szögletes száktartó

EVA Szögletes száktartó

Cikkszám: 927

Leírás:

EVA anyagból készült víz és szagmentes száktartó. Horgászat után nem kell megvárni, hogy a vizes haltartó és merítőháló megszáradjon, és elviselni, hogy a büdös víz az autóba csöpögjön, vagy elviselni a nedves szák nem igazán kellemes szagát. A száktartó használatával ezek a kellemetlenségek kiküszöbölhetők. A száktartó teljesen víz és szagmentes tárolást és szállítást tesz lehetővé. Belül két részre osztott, így a nedves háló mellett tárolt másik háló, nem veszi át annak nedvességét. Kívűl egy nagyméretű zseb biztosít további tárolási lehetőséget. Vigyázzunk, hogy a nedves, vizes haltartó hálót ne felejtsük benne hosszú ideig, mert a több napig nedvesen benne tárolt hálónak kinyitás után olyan elviselhetetlen szaga lesz, melyet csak rémálmunkban tudunk elképzelni.

Méret: 55 cm x 15 cm


9 450 Ft

1db
Egységár: 9 450 Ft/db

Elfogyott

EVA Szerelékes táska

EVA Szerelékes táska

Cikkszám: 928

Leírás:

EVA anyagból készült 100% -ban víz és szagmentes horgásztáska. Megvédi a benne tárolt eszközeinket, ruháinkat a nedvességtől, de akár a benne tárolt folyadék sem tud kiszivárogni belőle, így akár az elvitelre szánt hal tárolására és szállítására is alkalmas.

Méret: 40cm x 25cm


5 790 Ft

1db
Egységár: 5 790 Ft/db

Elfogyott

EVA Háromrészes etetőkeverő

EVA Háromrészes etetőkeverő

Cikkszám: 929

Leírás:

100% -ban vízmentes etetőkeverő, mely tartozéka további kettő darab, félkör alakú, benne elhelyezhető kisebb keverő/tároló edény. Alkalmas etetőanyag keverésére és tárolására, zárható fedelével pedig megvédi azt a kiszáradástól. A két kis edényben pedig további etetőanyagot, pelletet, kukoricát, élőanyagot tárolhatunk, melyeket az etetőkeverőben tárolt etetőanyag tetejére is elhelyezhetünk, mely fedelének lezárásával óvhatjuk azokat is a kiszáradástól, vagy a nap melegétől, illetve esőtől.

Méret: átm.30cm x 24cm


7 000 Ft

1db
Egységár: 7 000 Ft/db

Raktáron

EVA Kerek száktartó

EVA Kerek száktartó

Cikkszám: 926

Leírás:

EVA anyagból készült víz és szagmentes száktartó. Horgászat után nem kell megvárni, hogy a vizes haltartó és merítőháló megszáradjon, és elviselni, hogy a büdös víz az autóba csöpögjön, vagy elviselni a nedves szák nem igazán kellemes szagát. A száktartó használatával ezek a kellemetlenségek kiküszöbölhetők. A száktartó teljesen víz és szagmentes tárolást és szállítást tesz lehetővé. Vigyázzunk, hogy a nedves, vizes haltartó hálót ne felejtsük benne hosszú ideig, mert a több napig nedvesen benne tárolt hálónak kinyitás után olyan elviselhetetlen szaga lesz, melyet csak rémálmunkban tudunk elképzelni.

Méret: átm.45cm x 10 cm


5 960 Ft

1db
Egységár: 5 960 Ft/db

Raktáron

  • 1