PASZTÁK /

5 találat
Listázás Megjelenítés
  • 1
Haldorádó Szuper Ponty Paszta

Haldorádó Szuper Ponty Paszta

Leírás:

A ponty paszta egyre népszerűbb, egyre több horgász által használt termék, így ez sem maradhatott ki a Haldorádó kínálatából! A paszta egy különleges eljárással készült, lassan oldódó csalogatóanyag, amely speciális adalékanyagokkal válik a pontyok számára ellenállhatatlanná. Mivel nagyon sűrű, nagyon jól tapadó anyagról beszélünk, könnyedén rágyúrható a bojlis ólmokra is. Vízbe kerülve lassan, a víz hőmérsékletétől függően akár több óra alatt oldódik csak le, viszont ezen időszak alatt olyan (vízben jól terjedő) csábító íz- és aromafelhőt hoz létre maga körül, amely sokkal vonzóbb, mint egy csupasz ólom. Jelentősen megnövelheti a kifogott halak számát! 4 különböző ízesítéssel készül, amely 100%-ban harmonizál a meglévő termékeink ízesítésével. Super Carp Paste – Big Fish / Szuper Ponty Paszta – Nagy hal Ez a paszta az egyik legkedveltebb Haldorádó termékcsalád, a Nagy Ponty egyedi gyümölcsös aromájával készült édes-halas csali. A tapasztalatok azt mutatják, hogy amikor a víz hőmérséklete 20 Celsius-fok alá süllyed és folyamatosan hűl, akkor lesz egyre fogósabb ez a paszta, így elsősorban az őszi és tavaszi horgászatok során nyújthat kiemelkedő eredményeket, de a nyári horgászatok során is okozhat kellemes meglepetéseket! Jellemzők: - Lassan oldódó speciális csalogatóanyag - A víz hőmérsékletétől függően akár több órát is kibír a vízben - Nagyon jól formázható, gyúrható anyag, amely akár az ólmon is megmarad - Simítózáras, könnyen visszazárható tasakban kerül forgalomba - 4 nyerő ízben kapható: Green Pepper / zöld bors, Black Squid / fekete tintahal, Big Fish / nagy hal és FermentX - Kiszerelés: 500 g


Termékcsalád

Sonubaits Barbel & Carp Paste

Sonubaits Barbel & Carp Paste

Termékcsalád

Sonubaits ONE to ONE Paste

Sonubaits ONE to ONE Paste

Leírás:

A paszta tökéletes elkészítése sokaknak jelent problémát, de a ONE to ONE család megoldja ezt a problémát, garantálva, hogy mindig a megfelelő legyen a paszta állaga.


Termékcsalád

Sonubaits Fibre Paste 500 g

Sonubaits Fibre Paste 500 g

Leírás:

A SonuBaits Fibre paszta egy egészen különleges, tökéletes állagúra keverhető paszta. A rostos jellege segít, hogy a massza a horogcsalin, vagy az ólmon maradjon, de a leváló részecskék vonzzák a halakat. Tökéletesen alkalmas feederhorgászathoz, vagy bojlis horgászathoz. Felbontás után szinte korlátlan ideig eltartható, nem penészedik.


Termékcsalád

Top Mix Pole Paszta

Top Mix Pole Paszta

Leírás:

Elkészítése roppant egyszerű, hiszen 2 egység pasztához 1 egység vizet kell adagolni, majd összekeverni és 20-30 percet állni hagyni. A paszta állaga a víz mennyiségének adagolásával változtatható. Tehát ha match botra akarjuk használni, akkor kevesebb vizet adagoljunk hozzá. A paszta részletes használatáról ITT olvashat.


Termékcsalád

  • 1