Top Mix EXTRA etetőanyagok

Termékcsalád

Szállítás

  • Személyes átvétel, azonnal 0 Ft
  • Kiszállítás, 1 munkanap alatt 989 Ft

EXTRA KÉK KAGYLÓS ETETŐ

Cikkszám: 027

Készlet: Raktáron
Leírás:

Az apróbb nagyobb kagylók, a termetes fehérhalak és pontyok elsőszámú táplálékforrásai álló- és folyóvízen egyaránt. Az alapvetően kék színű etetőanyag, színével is alátámasztja a kék kagyló aromaanyagát. Nehéz etető, amely vízben lassabban bomlik a megszokottnál. Kiválóan alkalmas etetőkosaras horgászathoz is. Adalékai közül kiemelném a magas protein tartalmú kék kagylós pelletet, a fehérhal lisztet, garnélarák és kék kagyló őrleményt.

890 Ft

1000g
Egységár: 890 Ft/kg

EXTRA BODORKA

Cikkszám: 252

Készlet: Raktáron
Leírás:

Finom őrlésű, bodorka-fűszeres ízesítésű etetőanyag. Koriander-ánizs-csillagánizs- édeskömény és még további öt fűszer keveréke adja ízesítését. Megfelelően nedvesítve gyorsan és egyenletesen bomlik a fenéken. Minden évszakban, kora tavasztól késő őszig eredményesen használható bodorkára és vörösszárnyúra. Eredményesen használható versenyen, ha kisméretű snecik vannak a vízben. Erősen felvizezve jól felhőzik, kiváló sneci etető készíthető belőle.

600 Ft

1000g
Egységár: 600 Ft/kg

EXTRA MÁRNA /piros/

Cikkszám: 251

Készlet: Elfogyott
Leírás:

A fenéktől erősen elütő, élénk piros színű, közepes szemcseméretű, sajt-crysalis tartalmú folyóvízi etetőanyag. Sok dehidratált kenyérmorzsát tartalmaz, ezért jól bomlik annak ellenére, hogy kiválóan tapad is. Sok élőanyagot és ballasztanyagot is elbír. Magas a parmezánsajt és crysalis tartalma, de ez az illatán is jól érezhető. Elsősorban márna horgászatához ajánljuk.

890 Ft

1000g
Egységár: 890 Ft/kg

EXTRA DÉVÉR /fekete/

Cikkszám: 249

Készlet: Raktáron
Leírás:

Fekete színű, finom őrlésű, elsősorban fűszeres és coco belge ízesítésű etetőanyag. Nem használtunk hozzá aromát, így illatát az összetevők illategyüttese határozza meg. 1 kg etetőhöz 0,875 l víz kell, így adja a megfelelő állagot. Nedvesítésnél nem csomósodik össze, így egyszerűen bekeverhető. Célszerű azonban a vizet itt is két-három lépcsőben hozzáadni. Az első nedvesítést követően egy kicsit hagyni, majd néhány perc múlva újra nedvesíteni. Az etető a vízben gyorsan bomlik. Már vízbeéréskor is, és a vízoszlopban történő mozgása közben (süllyedés) is oldódnak le róla szemcsék, fokozva az azonnali csalogató hatást. Tartalmaz felszálló szemcséket is. Jól használható felhős etetéshez is. Elsősorban dévér és karikakeszeg horgászatához ajánljuk a hidegebb évszakokban. Más etetőkhöz keverve azokat is sötétebb tónusúvá teszi.

600 Ft

1000g
Egységár: 600 Ft/kg

EXTRA DÉVÉR

Cikkszám: 248

Készlet: Raktáron
Leírás:

Sötétbarna színű, finom őrlésű, elsősorban fűszeres és coco belge ízesítésű etetőanyag. Nem használtunk hozzá aromát, így illatát az összetevők illategyüttese határozza meg. 1 kg etetőhöz 0,875 l víz kell, így adja a megfelelő állagot. Nedvesítésnél nem csomósodik össze, így egyszerűen bekeverhető. Célszerű azonban a vizet itt is két-három lépcsőben hozzáadni. Az első nedvesítést követően egy kicsit hagyni, majd néhány perc múlva újra nedvesíteni. Az etető a vízben gyorsan bomlik. Már vízbeéréskor is, és a vízoszlopban történő mozgása közben (süllyedés) is oldódnak le róla szemcsék, fokozva az azonnali csalogató hatást. Tartalmaz felszálló szemcséket is. Jól használható felhős etetéshez is. Elsősorban dévér és karikakeszeg horgászatához ajánljuk az év bármely szakában.

600 Ft

1000g
Egységár: 600 Ft/kg

EXTRA PIROS PONTY

Cikkszám: 241

Készlet: Elfogyott
Leírás:

Erősen piros, az aljzattól jelentősen elütő színű, kellemes, szamócakrém aromával készített, közepesen durva őrlésű etetőanyag. 6 dl/kg vízzel kell bekeverni, így jól tapadó, homogén etetőanyagot kapunk, melyben minden egyes szemcse jól kivehető, mégis könnyedén, egy nyomással gombócolható, könnyedén kezelhető, minimális mennyiségű visszaszálló szemcsével. Piros színe igen jól tartja magát, nem fakul ki, hosszútávon is piros színű marad. Jellegzetesen finom illata a vízből kivéve is érezhető. Jó a tapadási készsége, sok élő és szemes anyagot tud szállítani. Könnyen megnyomható, ugyanakkor szépen és gyorsan bomlik a vízfenéken. Javasoljuk minden horgászmódszerhez, amikor a célhal a ponty és a kárász.

700 Ft

1000g
Egységár: 700 Ft/kg

EXTRA PONTY-KÁRÁSZ

Cikkszám: 240

Készlet: Raktáron
Leírás:

Sárga az aljzattól mindenképpen erősen elütő színű, vanília-karamell ízesítésű, közepesen durva őrlésű etetőanyag. Helyesen nedvesítve jól tapadó, homogén etetőanyagot kapunk, melyben minden egyes szemcse jól kivehető, mégis könnyedén, egy nyomással gombócolható, könnyedén kezelhető. Jellegzetesen finom illata a vízből kivéve is érezhető. Jó a tapadási készsége, sok élő és szemes anyagot tud szállítani. Könnyen megnyomható, ugyanakkor szépen és gyorsan bomlik a vízfenéken. Javasoljuk spiccbotos, rakósbotos, matchbotos és etetőkosaras horgászathoz is, amikor a célhal a kárász és a ponty.

700 Ft

1000g
Egységár: 700 Ft/kg

EXTRA BUSA ETETŐ

Cikkszám: 088

Készlet: Raktáron
Leírás:

Igen finom szemcsézetű, felhős etetéshez alkalmas etetőanyag. Algatartalma miatt zöldre színeződő etetőanyag, amelyet busa horgászatához ajánlunk. Erős felhősödése miatt időnként igen eredményes sneci horgászatánál is.

890 Ft

1000g
Egységár: 890 Ft/kg

EXTRA AMUR HÍNÁR-SÁS ETETŐ

Cikkszám: 074

Készlet: Raktáron
Leírás:

Vizinövény és kukoricacsíra alapú amúros etetőanyag, melynek illatanyagát az összetevők mellett sás és hínár kivonat is erősíti. Az etetőanyag gyártásban teljesen új alapanyagok felhasználásával készített zöld színű etetőanyag, mely az amúr horgászatához lett kifejlesztve. Kiválóan alkalmas etetőkosaras horgászathoz is.

890 Ft

1000g
Egységár: 890 Ft/kg

EXTRA SPECIAL FEEDER

Cikkszám: 068

Készlet: Raktáron
Leírás:

Kifejezetten a feederbotos (etetőkosaras) horgászat számára készített etetőanyag keverék. Közepesen finom szemcsézetű, tutti-fruttis ízesítésű, gyorsan oldódó, sok felszálló szemcsét tartalmazó etető. Aromaanyaga miatt elsősorban a pontyfélék horgászatához javasolt. Egyaránt alkalmas a hagyományos etetőkosaras és feeder kosaras horgászathoz is.

600 Ft

1000g
Egységár: 600 Ft/kg

EXTRA SPICE DÉVÉR ETETŐ

Cikkszám: 057

Készlet: Raktáron
Leírás:

Aroma nélküli, ahogy a neve is jelzi, fűszerkeverékkel ízesített etetőanyag. Az összetevők is úgy lettek megválasztva, hogy a fűszerek íz és zamatanyagát kihangsúlyozzák. Ez a törekvés az etetőanyag ízén is jól érezhető. Alkalmas minden keszegféle horgászatához álló és folyó vízen egyaránt. A Spice Dévér etető az EXTRA Dévér, vagy a WINNER Dévér, továbbá a Like by Gyulai etetővel keverve különösen eredményes lehet verseny helyzetekben.

890 Ft

1000g
Egységár: 890 Ft/kg

EXTRA FOLYÓVÍZI PONTY

Cikkszám: 242

Készlet: Raktáron
Leírás:

Sárgás színű, nagyszemcsés, igen nehéz etetőanyag. Bizonyítottan kedvelik a pontyok! Kifejezetten a folyóvízi pontyhorgászathoz lett kifejlesztve. Ízesítését sok-sok teszthorgászat alapján nyerte el. Jól tapad, ugyan akkor a fenékre érve gyorsan bont. Jól látható felhőt húz a vízben, amely távolról horgunkhoz csalja a halakat. A nagyobb testű dévérek és amurok sem vetik meg. Egyaránt használható etetőkosaras és úszós horgászathoz is.

890 Ft

1000g
Egységár: 890 Ft/kg